Trainsters

Esther

–  Maandagochtend
–  Aerobics

Mijn naam is Esther. Met veel plezier en enthousiasme geef ik op maandagochtend de aerobics/ bodyshape les. Een gevarieerde les met zowel conditionele als spier verstevigende oefeningen. Met deze aerobics/ bodyshape les kunnen sporters van alle niveaus mee doen op hun eigen niveau. Ik vind het fijn als iedereen met nieuwe energie en met het gevoel van een goede work- out de les uit gaan.

Cherida

– Dinsdagavond
– Total Workout, Circuit trainingen

Sinds augustus 2015 bij deze vereniging gestart. Mijn doel is om sporters te enthousiasmeren maar ook een work out te geven variërend in spierversterkend en conditioneel. Het geeft mij een goed gevoel als sporters opgepept, moe maar voldaan en vol goede energie huiswaarts gaan.

–  Woensdagochtend
–  Aerobics / Bodyshape

Mijn naam is Ihsan en ik word er heel blij van, om de aerobic/Bodyshape-les van woensdagochtend te mogen verzorgen.

Dit is een effectieve training met oefeningen voor:
1) het verbeteren van het uithoudingsvermogen
2) spierversterkende oefeningen voor een sterker en strakker lijf.

Deze gezellige les met leuke muziek wordt gevolgd in een fijne, ongedwongen sfeer waarbij iedereen werkt op haar eigen niveau, met het doel om fit te worden en te blijven.

Deze training is geschikt voor iedereen, dus zeker ook voor mensen die lang niet hebben gesport.

Jacqueline

– Donderdagochtend
– Yoga 

Mijn naam is Jacqueline. Ik geef met veel plezier yogales omdat ik het spel van de wisselwerking tussen lichaam en geest heel boeiend en leerzaam vind. Er zijn veel redenen om mee te doen met de les: een betere conditie krijgen, te leren ontspannen, klachten voorkomen en/of verlichten, bewust te worden van je lichaam en van jezelf, maar bovenal is yoga gewoon heel fijn om te doen!

Sandra

–  Vrijdag
–  X-CORE

Mijn naam is Sandra. Met veel enthousiasme geef ik vrijdag de X-CORE training van 9.30 – 10.15 uur. Mijn doel is bereikt als jullie met een goed en voldaan gevoel het weekend ingaan. De X-CORE les is geschikt voor jong en oud. Naast mijn groepslessen begeleid ik mensen die een actief gezonde levensstijl willen.

Wat is de  XCORE workout?

Een groepsles waarbij je gebruik maakt van de XCO-trainer, een aluminium buis gevuld met grit.
De XCO-trainer geeft bij het begin en het einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spieren en bindweefsel van het hele lichaam.  Het is dé manier om je natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren te trainen. Een XCORE workout duurt 45 minuten. De workout is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief.
De XCORE workout is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers.

Voor wie is de XCORE workout geschikt?

Voor iedereen. De bewegingen zijn simpel, maar dankzij de muziek nooit saai.
Bovendien kun je kiezen tussen verschillende maten XCO-trainers. Daarmee bepaal je zelf hoe zwaar en intensief je wilt trainen. Beginnende sporters kunnen makkelijk de oefeningen volgen, gevorderde sporters zullen merken dat deze unieke trainingsaanpak een nieuwe trainingsprikkel geeft. Geen ingewikkelde choreografieën.

Wat doet de XCORE workout voor je?

  • Een beter uithoudingsvermogen
  • Strakke buikspieren
  • Een sterke onderrug
  • Afname blessuregevoeligheid
  • Afname vetpercentage
  • Toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij het sporten