Trainsters

Ishan

–  Maandag & woensdag
–  Aerobics / Bodyshape

Mijn naam is Ihsan en ik word er heel blij van, om de aerobic/Bodyshape-les te mogen verzorgen.

Dit is een effectieve training met oefeningen voor:
1) het verbeteren van het uithoudingsvermogen
2) spierversterkende oefeningen voor een sterker en strakker lijf.

Deze gezellige les met leuke muziek wordt gevolgd in een fijne, ongedwongen sfeer waarbij iedereen werkt op haar eigen niveau, met het doel om fit te worden en te blijven.

Deze training is geschikt voor iedereen, dus zeker ook voor mensen die lang niet hebben gesport.

Cherida

– Dinsdagavond
– Total Workout, Circuit trainingen

Sinds augustus 2015 bij deze vereniging gestart. Mijn doel is om sporters te enthousiasmeren maar ook een work out te geven variërend in spierversterkend en conditioneel. Het geeft mij een goed gevoel als sporters opgepept, moe maar voldaan en vol goede energie huiswaarts gaan.

Karin

– Donderdagochtend
– Yoga 

Mijn naam is Karin en ik geef met veel plezier yogales bij VVSI, een heerlijk begin van de dag! Ik vind deze eeuwenoude techniek een prachtige manier om middels lichamelijke oefeningen en de ademhaling het lichaam steeds soepeler, sterker en meer en meer ontspannen te maken. Ik vind het leuk om daar af en toe een spiritueel element zoals een korte meditatie aan toe te voegen. Yoga vergroot het bewustzijn van het lichaam, wat een positief effect heeft in het dagelijks leven, en kan tevens diverse klachten verminderen.

Leila

–  Vrijdag
–  X-CORE

Mijn naam is Leila. Op mijn 17e mocht ik van mijn ouders een abonnement op de sportschool en vanaf dat moment was ik helemaal verkocht: de combinatie van cardio en kracht op muziek in groepsverband was geweldig. Daardoor ook sindsdien actief als all-round groeples instructeur. Xcore is geschikt voor alle leeftijden. Laten we het weekend samen sportief beginnen met de Xcore buis in de ene hand en een grote dosis enthousiasme in het andere!

Wat is de  XCORE workout?

Een groepsles waarbij je gebruik maakt van de XCO-trainer, een aluminium buis gevuld met grit.
De XCO-trainer geeft bij het begin en het einde van iedere beweging een aanvullende belasting op de spieren en bindweefsel van het hele lichaam.  Het is dé manier om je natuurlijk korset van rug-, buik- en heupspieren te trainen. Een XCORE workout duurt 45 minuten. De workout is kort, effectief, simpel, dynamisch en intensief.
De XCORE workout is ontwikkeld door een team van vooraanstaande fysiotherapeuten en trainers.

Voor wie is de XCORE workout geschikt?

Voor iedereen. De bewegingen zijn simpel, maar dankzij de muziek nooit saai.
Bovendien kun je kiezen tussen verschillende maten XCO-trainers. Daarmee bepaal je zelf hoe zwaar en intensief je wilt trainen. Beginnende sporters kunnen makkelijk de oefeningen volgen, gevorderde sporters zullen merken dat deze unieke trainingsaanpak een nieuwe trainingsprikkel geeft. Geen ingewikkelde choreografieën.

Wat doet de XCORE workout voor je?

  • Een beter uithoudingsvermogen
  • Strakke buikspieren
  • Een sterke onderrug
  • Afname blessuregevoeligheid
  • Afname vetpercentage
  • Toename van coördinatie en balans waar je voordeel van hebt bij het sporten